27 decembrie 2009

RASPUNS ...

... A TRECUT CRACIUNUL ...
A FOST SI MOS CRACIUN, DA' NU MI-A ADUS CE AM CERUT EU ... :(
DA' AM PRIMIT O EXPLICATIE :)

" Draga Maria,
Dorinta ta nu este imposibila, dar nici usoara!
-Nu este usoara pentru ca, nowadays, barbatii s-au schimbat, cauta doar distractie, rar sunt prinsi in joc si devin dependenti de vreo persoana...pare rau ca fix de Craciun, Mosu' vine cu aceste cuvinte grele. Ai 27 ani, o varsta minunata, timp al vietii in care, posibil, vrei sa te asezi la casa ta! Faptul ca iti doresti cu tot sufletul, conteaza enorm! Daca ai un suflet frumos, norocul va veni la tine magnetic!
-Nu este imposibila, pentru ca esti frumoasa, ai niste ochi superbi, un zambet sincer, transmiti caldura!
SFAT: Iesi cat mai mult in lume! fii naturala, fii tu, ca pana acum, tot ce-ti doresti se va implini cand te atepti mai putin! nu uita sa tii cont de putina morala(nici un barbat nu isi doreste femei usoare acasa)- preferabil sa faca el primul pas, fa-l sa te astepte cu pasiunea cam 3 luni, cat sa ajunga sa te cunoasca! si fa-l dependent de tine prin mici gesturi tandre! (orice "fiara" are nevoie de afectiune). Ai credinta si El va aparea! Pana atunci, bucura-te de putinul timp de independenta emotionala ramas!

te pupa MOSU' si iti trimite toate gandurile de bine care sa te ocoroteasca si sa iti fure un zambet!:* "

MOSULE, MULTUMESC PENTRU SFAT. IMRATISARI.

CU DRAG,
MARIA.

3 comentarii:

Fetita Junglei13 spunea...

Stie Mosu' cel mai bine.

Lillee spunea...

Daca asa zice mosu' inseamna ca asa este:)

Unknown spunea...

Te-ai uitat recent in oglinda? Ai impresia ca ai vazut ceva frumos?:))) Si urata si proasta combinatia fatala se dau barbatii in vant dupa tine:))