9 decembrie 2009

AU FOST ZAMBETE... :)
5 DECEMBRIE... ZIUA IN CARE RADAUTENII AU ZAMBIT ...
BENNY A SCRIS MAI MULTE SI MAI FRUMOS ...

AM FOST ACOLO. :)


AM IMPARTIT ZAMBETE. :)
ALATURI DE CATIVA COPII FOARTE SIMPATICI AM IMPARTIT ZAMBETE RADAUTENILOR.
AM INTINERIT OLEACA LANGA ACESTI COPII MINUNATI... :)


CE MI-A PLACUT?
MI-AU PLACUT OAMENII. AU ZAMBIT. SE MAI UITAU UNII CHIORAS, DA' DUPA CE LE-AM EXPLICAT CA NU CAMPANIE ELECTORALA AU ZAMBIT. MI-A PLACUT UN DOMN: A VENIT FOARTE SERIOS SPRE NOI SI NE-A INTREBAT: "CINE MI-A DAT ASTA???" NOI AM CREZUT CA VREA SA NE FACA SCANDAL CA ZAMBARETUL ERA DESENAT CU ACUARELA (CRED) PORTOCALIE. ERA UN PORTOCALIU FOARTE INCHIS... DA' NAH... OCHIU' VEDE TOT... IN FINE... NE-AM FACUT TOTI MICI MICI... PANA LA URMA FATA CARE FACUSE ZAMBARETUL RESPECTIV SI L-A ASUMAT. ATUNCI OMUL NOSTRU A ZAMBIT SI I-A ZIS SA IA DINTR-O PUNGA PLINA CU DULCIURI (BOMBONELE, CIOCOLATELE, NAPOLITANE ...) UN DULCE. AM RAS TOTI ATUNCI... :) A FOST FOARTE SIMPATIC ACEL DOMN!CE NU MI-A PLACUT?
NU MI-AU PLACUT 2 BAIETI.
* UNUL DINTRE EI ERA FURIOS. NU PE NOI, PE VIATA CRED... SI UNA DINTRE FETE II DA UN ZAMBARET SI II ZICE SA ZAMBEASCA ... EL S-A UITAT ASA URAT LA EA, I-A ZIS 2 VORBE ... SI A PLECAT MAI DEPARTE CU ZAMBARETUL IN MANA. NOI TOTI NE UITAM DUPA EL, PENTRU CA NI S-A PARUT DUBIOS. SI EL, NESIMTIT, A BOTIT ZAMBARETUL IN MANA SI L-A ARUNCAT JOS PE IARBA. ASA NE-AM INTRISTAT TOTI... SI FATA CARE I-A DAT ZAMBARETUL I-A ZIS (TARE CA SA O AUDA) "MI-AI FRANT INIMA." M-AM SIMTIT AIUREA DE TOT... SI AM RAMAS TOTI BLOCATI DE REACTIA ALUIA... NESIMTITU' !!!
* AL DOILEA ERA AMARAT, TRIST... A PRIMIT ZAMBARETUL, DAR IMEDIAT CE A TRECUT DE NOI L-A STRANS IN MANA SI L-A BOTIT. L-AM URMARIT SA VEDEM CE FACE IN CONTINUARE; CAT A FOST IN RAZA NOASTRA VIZUALA NU L-A ARUNCAT, DAR SUNT CONVINSA CA IMEDIAT CE TRECUT STRADA L-A ARUNCAT LA COS...

IN FINE, IN AFARA DE ACESTI 2 INDIVIZI DUBIOSI TOATA LUMEA A ZAMBIT. :)
DUPA CE AM TERMINAT ZAMBETELE AM MERS LA UN CEAI. PE DRUM, PE JOS, ERAU ARUNCATE ZAMBETELE NOASTRE... :( ASTA M-A INTRISTAT.
DA' ... A FOST FOARTE FAIN. MI-A PLACUT MULT!!!

7 comentarii:

ioneltorac spunea...

Felicitari Maria ca ai mers la campanie, eu am avut o retinere si nu am mers tocmai din cauza celor doua evenimente povestite de tine , ca lumea nu va intelege despre ce e vorba, la noi nu e ca afara sa se faca flash mob-uri sau sa se adune lumea in scopuri civice. La noi aduni lumea doar daca da ceva mai ieftin sau la un concert in aer liber. Pozele sant foarte frumoase. Felicitari!

Fetita Junglei13 spunea...

Felicitari tie si copiiilor.Nu conteaza incidentele,ati incercat ceva ce ati crezut ca merita si pentru multi a meritat. PENTRU VOI JOS PALARIA si fesul,ca d-asta mai port.As vrea sa am oameni,carora sa le propun sa facem asta.
>:D< si milioane de :)

realbadpisy spunea...

Mai ai zambete? vreau si eu unul..promit sa nu-l arunc.plizzzz!!

Anonim spunea...

babooooooooooooo!!!!!!!!!!!!, pune mana si te marita si fa copchii ca ai ramas fata batrana

iculici spunea...

@ moshucu - SERIOS? DE CE? ADICA, DE CE SA MA MARIT SI DE CE SA FAC COPCHII?
SI ... DE UNDE STII TU CA NU-S MARITATA? POATE AM DEJA COPCHII... CE STII MATALE?! NIMIC.

MOSULE, VEZI-TI MATALUTA DE BABA TA SI LASA SFATURILE PENTRU ALTCINEVA !!! DE SFATURI NU DUC LIPSA !!!

Lillee spunea...

Super frumos. Ce mi-as fi dorit sa ma implic si eu in ceva de genul...
Cred ca iti umple inima. Sincere felicitari pentru actiunile voastre.

Anonim spunea...

bai voi n-ati iesit in lume , de visati asa frumos