21 decembrie 2009

DE-ALE MELE...

DOZA MINIMA DE NEBUNIE...

CA SA URCI PE MASA INTR-UN LOCAL APROAPE PLIN, SA DANSEZI FARA NICI O JENA, SA TE DOARA'N C** DE PATRONI SI DE CE ZICE LUMEA, SA NU TE INTERESEZE CA UNII IS "INCUIATI" SI SE UITA MIRATI LA CEEA CE FACI TU ... ITI TREBUIE O MICA DOZA DE NEBUNIE...

PENTRU EL:




... JOS PALARIA!






SA-TI TRAIESTI VIATA ASA CUM VREI TU SI CUM ITI PLACE TIE, E CEL MAI MINUNAT DAR POSIBIL !!!

5 comentarii:

Fetita Junglei13 spunea...

Ce-mi plac oamenii de genul acesta.Eram la mare,anul trecut si era o pubela de gunoi,cu o matura langa,lasate asa,singurele.Intai m-am pozat cu ele,mai apoi,cand am vazut ca 5 minute,nu le baga nimeni in seama,eu am luat pubela si mai apoi a venit o ea si-a luat matura si ne plimbam asa,printre lume si spuneam "pardon,ne scuzati era o urjuma".Am facut multe nebuneli d-astea.Prostia in ziua de azi,e ca multi nu inteleg,sau si-au pierdut umorul si tu poti face glume cu amici si-apoi sa te trezesti pe cine stie ce site-uri,gen trilu sau youtube,cu o cu totul interpretare,decat cea reala.
Anul asta, la festivalul Cascavelei,urcam un deal,pentru a ajunge,era multa lume si dintr-o data MIRC se aseaza pe asfalt si incepe "ajutati un biet om in putere,cu serviciu,dar cu lene".
Noi de obicei pe unde ne adunam jucam un joc 1.1-2.2 pe porunci,dar avem o vorba "nu ne postam intre noi pe youtube".Asta vara,de multe ori am fost nevoiti sa plecam de pe unde eram,sa mergem la noi in padure sa continuam.Nu de jena,doar de "frica vedetismului".Inchipuie-ti un grup de oamnei ce bat din maini,apoi se bat pe picioare cu palmele, in acelasi timp spun niste numere si la un moment dat rad toti,iar unul/una incepe sa execute tot felul de trasnai: ursul Baloo,gaina moldoveneasca,numerele,desenate cu fundul pe copaci,dansul indian- in varianta feminina sau masculina,datul cu sania in toiul verii,c-asa-i porunca,dar sania lipsea,condusul masinii.Cand imi amintesc astea,rad singura.

Fetita Junglei13 spunea...

Aoleu ce comentariu lung am scris,scuze :)
TE PUP si >:D<

ioneltorac spunea...

Mie nu mi se pare ok sa te urci pe o masa si sa te remarci astfel intr-un pub sau intr-un club mi se pare un gest de cocalar scuza-mi limbajul. Adica ma sui pe o masa ca sa ma remarce lumea si sa zica ce tare sant eu. M-as da in spectacol dar nah traim intr-o tara libera si fiecare face ce vrea.

iculici spunea...

@ ioneltorac - ... ASTA E DOZA MINIMA DE NEBUNIE... SA NU-TI PESE DE CEI DIN JUR. OMU' NU S-A DAT IN SPECTACOL... ASA SIMTEA EL IN ACEL MOMENT... IN NICI UN CAZ NU A FACUT-O CA SA-L REMARCE LUMEA ...
PUR SI SIMPLU SE SIMTEA BINE.
:)

Anonim spunea...

cred ca a tras ceva pe nas, de nu are bun simt.. Asta e Romanica, lipsa bunului simt o gasesti peste tot. Sunt absolut si in totalitate de acord cu Ionel.