13 ianuarie 2010

DE-ALE MELE... DESPRE UN CRETIN.



POSTAT INITIAL PE 10.01.2010, ORA... :-/


MDA ... ADEVARUL SE AFLA INTOTDEAUNA !!! POATE PE MOMENT, MINCIUNA E REGINA... DAR, PANA LA URMA ADEVARUL IESE LA SUPRAFATA...

ASA FRUMUSEL AM AFLAT SI EU DESPRE CINE SCOS CACAT PE GURA... SI FARA SA INTREB, FARA SA MA AGIT, FARA SA MA INTERESEZE... ADEVARUL A VENIT SINGUREL SPRE MINE....

MAI ... TU... FIR-AI TU SA FII DE DOBITOC! SI ITI DAU SI NUMELE, POATE O SA AJUNGI ODATA SI PE AICI ...
MAI, TU, G. M. , ESTI PROST??? CUM VINE ASTA: "TU CU AIA VREI SA TE COMBINI? AIA ARE COPIL, BAAAAI. SI E SI DIVORTATA. SI STIU SI CU CINE A FOST MARITATA" SERIOS? TE POMENESTI CA AI FOST SI LA NUNTA...

DRAGA M., HAI SA-TI SPUN "DOI CUVINTZI"
"AIA" E LICENTIATA IN KINETOTERAPIE SI ACUM E STUDENTA LA UMF - IASI, SPECIALIZAREA ASISTENTA MEDICALA.
TU? TU CE AI FACUT? TU AI INCEPUT FACULTATEA DE ISTORIE. TE-AI LASAT DE ISTORIE SI AI INCEPUT DREPTUL. LICENTA AI DAT-O NU. DECI, PENTRU MINE ESTI O (=ZERO).
ACUM ASTEPT RASPUNSURI LA URMATOARELE INTREBERI:

CUM A FOST LA NUNTA? DA' LA DIVORT? AVEAM O ROCHIE DE OCAZIE SAU DE CARUTA? SAU POATE ERA DE TRICICLETA SI EU NU STIU PENTRU CA INCA O CAUT.
DE COPILAS NU MAI INTREB NIMIC. :) O SEMANA CU MINE SAU CU TAT-SU???

SI POATE MI-L PREZINTI SI MIE PE FOSTUL MEU SOT!!!! >:)

ESTI PROST????

P.S. G.M. A FOST COLEG CU MINE IN LICEU SI IN CLASELE I-IV. ESTI PROOOOST?????

18 comentarii:

Lillee spunea...

Parerea mea? Da, e prost...cu P.

Boris spunea...

Nu trebuie sa te enervezi asa tare pentru niste retardati cocalari, vorba lui Lillee. Si da, probabil e un prost cu P mare!!!

iculici spunea...

@ boris - NU M-AM ENERVAT ABSOLUT DELOC. NICI ACUM SI NICI ATUNCI CAND AM AFLAT CE CACATURI II IES PE GURA.

Fetita Junglei13 spunea...

E invidios,nu doar dobitoc si prost.
"esti prost?tu cu aia vrei sa te combini?...aia are copil baai si e si divortata"- din pacate inca mai exista prejudecati si sintagme d-astea printre oameni si se pare ca si printre cei tineri.Am o amica,si-a dorit un copil si atat,nu o relatie,a facut un copil,au incercat si altceva,n-a mers si-a vazut fiecare de viata lui.O alta cunostinta a stabilit din start ca vrea doar un copil si atat a fost.Daca o femeie e divortat e o curva,de fapt oricum e,daca un barbat e divortat,femeia a fost o curva,pentru unii.Eu de obicei,cand imi aud cuvintele noutati despre mine,intreb pe cel/cea ce le-au lansat "da,i-auzi si eu unde am fost?"si am grija sa-i intreb asta,cand sunt mai multe persoane.Uite tocmai azi ma aflat ceva proaspat,am si vazut persoana,dar n-a fost momentul proprice,pentru a-i spune ce aveam de zis,astept sa-l fac sa ma creada proasta si-apoi ii dau o lectie.
TE PUP

Micul Artist spunea...

Ce idiot...

"Te tunzi?"
"De ce sa ma tund?"

>:)

Utsy spunea...

Din pacate, pe Pamant exista fel si fel de oameni. Am descoperit de curand ca oamenii nu se mai impart pe rase, ci pe caractere. Albii nu mai sunt albi, negrii nu sunt negri, chiar daca nu-i vezi noaptea. Exista oameni si prosti:))

Unknown spunea...

Hi hi dar ce multi ma papa de fund dar de fapt nu ajung nici sa imi lege sireturile. Donsoara Ica ai auzit de expresia prost cu facultate?:)) Cred ca te incadrezi perfect in situatie sa nu uitam cine era proasta clasei in liceu:))). Nu e treba ta ce studii am eu oricum iti dau clasa la ce vrei oricand si al orice ora.Ai descoperit netu vaaai ai si blog. Pentru restu vitejilor invidia va doare stiu asta dar ce amuza e ca multi ma mananca de fund pe la spate dar nici unul in fata:)). PS vitejilor fac pariu ca la ora actuala adunati nu aveti banii care ii am eu in buzunar dar nah invidia e mare:)).Inca ceva frustratilor mai lasati netul si mai luati o gura de aer ca vi se atrofiaza si ultimii doi neuroni:)) iar tie donsoara blogger iti recomand o vizita pe la psihiatrie poate mai scapi daca nu te descurci iti pun o pila. Hai ca m-am distrat azi bine din cauza ta donsoara intelectuala:)). Vaai de capu tau:)) Te-ai ajuns mai tii minte cum scriai eseuri ca vrei sa te sinucizi?:)) Ia mama cu xanax si haloperidol si mai trec psihozele astea ce sa le faci? Asta e la toti nii greu la unii mai mult se pare neamuri cu dabija:))) careva?

Unknown spunea...

PS Asistenta medicala a? Vezi poate iti pun niste pile de nu te angajeaza nici dracu ai sa lucrezi la cabinete homeopate pina o s-a iti iasa pe nas.A piece of advice don't cross me haidi pa

iculici spunea...

@ mada "proasta clasei in liceu" CHIAR NU STIU DESPRE CE VORBESTI. DACA TU AI AVUT ACEASTA IMPRESIE, NU INSEAMNA CA ERA UN ADEVAR UNIVERSAL VALABIL.
CAT DESPRE ACEL ESEU... CE BINE TE SIMTI CAND STII CA AI PACALIT O CLASA INTREAGA, ASTA FIIND SI INTENTIA. SI ... ASA, CA SA STII DESPRE CE ERA SCRIS ACOLO ... UNA E SINUCIDEREA, ALTA E MOARTEA NATURALA. NICAIERI NU ERA SCRIS DESPRE SINUCIDERE, DOAR CA AS FI VRUT SA MOR. NU SA MA SINUCID. DAR ... NAH ... CAPUL TAU ATAT A PUTUT INRREGISTRAT.

UN OM RETRAS NU E INTOTDEAUNA PROST !!! :D

INCA ASTEPT RASPUNSURI LA INTREBARILE DIN POST.
SI ... POATE IMI FACI UN BINE SI MI-L PREZINTI PE FOSTUL MEU SOT.

CAT DESPRE "PILE" ... SA TI LE BAGI IN ... NAS.

ZONA.

Unknown spunea...

Auzi mai chiar m-ai amuzat majoritatea fostilor colegi iti transmit ca da ai fost un ZERO in liceu chiar ai fost proasta clasei mai tii minte bataia dupa teza la Craciun cand ai urlat ca proasta am gasit si din cauza ta nu a mai copiat nimeni?:))A si am dat spre citire blogul tau la niste amici blogeri adevarati si stii care a fost intrebarea lor cine e analfabetul care a scris mizeria asta?:))Le-am zis ca e vorba de o analfabeta. In concluzie esti o frustrata ce sa ii faci macar de erai desteapta dar esti si proasta si urata si din pacate te crezi si cineva important dar surpriza nu esti:)).
Blogul tau e o mizerie contine numai aberatii si sincer fa un bine lumii si scuteste-ne de prostia ta.De fapt seamana cu ceva realizat de o persoana schizofrenica nu stau sa iti explic ce e schizofrenia fiindca o persoana cu "pregatirea ta" sigur stie(desi ma indoiesc).Probabil cand nu iti iei pastilele vine psihoza si incepi sa debitezi prostii pe net:)).Inteleg ca esti mandra de scoala de asistente care o faci dar surpriza la UMF rolul principal il au viitori MEDICI aia da merita tot respectul tu in schimb ai sa fii o frectie ca nah trebuie cineva sa mai spele oamenii la fund si sa duca tavita cu pastile desi ma indoiesc ca ai fi capabila si de aceste simple sarcini. Bine spunea un amic ca asistentele is pe post de prezervative la medici dar pe tine ce dracu se risca sa te futa eventual cu becu stins ca pe langa ca esti urata esti si grasa(cat o vaca)ca nah uarat urata iti pune o punga in cap si gata dar esti si cat muntele gaina asa ca slabe sanse.Sa revenim la "UN OM RETRAS NU E INTOTDEAUNA PROST !!!" da asa e dar din nou nu se aplica in cazul tau caci daca erai inteligenta aveai note bune dar sa ne aducem aminte cine se milogea de profi sa o treca clasa si era full de coringente o dar stai e mandra noastra blogerita sau cand isi batea joc de tine profu de istorie(Dumnezeu sa il ierte) si toata clasa radea de tine si tu radeai cu noi fiindca nu iti dadeai seama ca de fapt de tine radeam.Astea sunt dovezi de inteligenta sclipitoare nu?:)) Si da ne-ai dus asa de bine in eroare ca toti te stim de proasta:)))(tare ce sa zic?:))) Pacat ca nu am salvat convorbirea mea cu Mihai Anton fostul tau coleg de banca in lipsa caruia nu stiu daca terminai liceul la Hurmuzachi ar trebui sa ii pupi si picioarele la omul ala ca iti dadea sa copiezi de la el.
Cam asta e ai o mizerie de blog pentru retarzi te doare capul numai cand il citesti esti taaree frustrata si nah te inteleg si vezi ca inteligenta e ceva genetic, nativ(daca nu intelegi cauta in DEX) si tie din pacate iti lipseste aceasta trasatura si oricate bloguri obosite ai avea sau nu stiu ce diplome luate la fara frecventa le-ai flutura sub nas tot proasta ramai fiindca nah nu ai materialul genetic necesar trist dar adevarat.
@Lillee si fetitajunglei13(faine nickuri) fetelor sunteti frustrate ca nu va fute nimeni? Dati un anunt poate se risca cineva desi ma indoiesc si la faza cu vaai stiu fete care vor doar sa faca un copil si atat si vaii...BAH RETARDELOR copilul ala e distrus din start fiindca nu are un climat psihologic adecvat(adica o familie normala unde tatal e tata si mama e mama)dezvoltarii lui ca persoana normala daca e fata ajunge curva in proportie de 99% si daca e baiat mi-e si mila de persoana respectiva fiindca nu degeaba se spune ca familia e celula de baza a societatii dar ce sa te astepti de la niste semidocti care cred ca au descoperit apa calda.Tu iculici pina la semidoct mai ai caalee lungaa;).
Ma astept ca acest coment sa nu apara dar voi salva o copie si in cazul in care nu apare iti garantez ca va fi urcat pe unul din blogurile faine(adevarate) de pe net;).

Fetita Junglei13 spunea...

@mada-nu te cunosc si nici tu pe mine,dar stii ce nu inteleg eu: de ce te ascunzi totusi?E usor de comentat din spatele unui pc,cand nimeni nu te stie,nu?
Cat despre eseul despre moarte,sa-ti spun ceva: si eu am facut un eseu asemanator si crede-ma sunt o persoana ce nu se gandeste nicio clipa la sinucidere,sau pt tine ceea ce spunea Preda nu-i valabil "moartea e un fenomen simplu in natura,oamenii il fac inspaimantator.Vorbesc aici de moartea naturala....".
Amenintarile de genul "am pile" sunt folosite doar de lasi.
Cat despre bani,n-ai de unde stii,dar nu cred ca acum declansezi mata un razboi pe net :"sa ne batem in averi",poate ca sunt unii mult mai bogati,decat tine,dar nu asta e scopul in viata,poate sunt altii,la fel de bogati,dar nu vor s-o arate,poate ca altii sunt mai saraci,dar au bun simt.
Daca ai ajuns sa ameninti niste oameni pe net,cred ca ai tu simptomele astea:"Inca ceva frustratilor mai lasati netul si mai luati o gura de aer ca vi se atrofiaza si ultimii doi neuroni:))".
Dar de ce mi-oi pirede eu vremea sa iti explic despre bun simt si recunoasteara greselii,cand la tine lipsesc cu desavarsire.
Sanatate :)

iculici spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
iculici spunea...

@ mada - ABSOLUT DELOC NU MA INTERESEAZA PAREREA TA SI A AMICILOR TAI DESPRE MINE SI CU ATAT MAI PUTIN DESPRE BLOG. SCRIU EXACT CE AM EU CHEF SI CAND. CU PAREREA VOASTRA MA STERG LA FUND.
DESPRE CUM ARAT EU, NU CRED CA TE PRIVESTE PE TINE, "FAT-FRUMOS". INCEARCA SA-TI AMINTESTI DE CE NE ZICEA DOAMNA INVATATOARE... POVESTEA CU BARNA SI CU PAIUL.

E A TREIA OARA CAND IMI JIGNESTI CITITORII. NU STIU DACA E BINE CEEA CE FACI !!!

NU MA UMILESTI CU ABSOLUT NIMIC. NU AM DE CE SA MA RUSINEZ, DOAR DE FAPTUL CA AM FOST COLEGI.

AAAA.... SI FAPTUL CA INTRI MEREU PE "o mizerie de blog" E BUN PENTRU TRAFIC. ASA CA ITI RECOMAND SA NU MAI VII PE AICI, FRUMOSULE!!!

iculici spunea...

INTELIGENTA TA M-A ORBIT... "majoritatea fostilor colegi iti transmit" DIN CATE STIU, ACORDUL PREDICATULUI SE FACE CU SUBIECTUL, NU? DA.
SI ATUNCI ... MAJORITATEA ITI TRANSMIT??? MAI,,, INTELIGENTULE, MAI MEDITEAZA OLEACA. FRUMOSULE, OCHIOSULE, NEMAIVAZUTULE...

Unknown spunea...

Cine a spus ca majoritatea e subiectul colegii iti transmit dragutzo(asta e la figurat numai draguta nu esti) dar asta e cand tu picai la gramatica intr-a opta eu catigam un concurs de cultura generala la televiziunea nationala(nasol nu) deci de pe atunci eram vedeta. Si acum despre blog si trafic prima data am suspectat schizofrenia dar nu e asta boala schizofrenicii sunt oameni inteligenti cred ca i-am jigni daca te-am face schizofrenica si dupa mai multe ore de consult cu alti prieteni ne-a lovit asta e blog de autisti adica esti autista.De ce? Pai in toate posturile urli(scrii cu majuscule) si in toate prezinti niste banalitati si niste tampenii(pentru oameni normali) ca si cum ar fi nu stiu ce descoperiri nemaivazute si nemaiauzite.Dar asta e autistii sunt in lumea lor, au un coeficient de inteligents scazut ca si tine(nu cred ca treci de 100)si orice porcarie e o mare realizare te cam regasesti nu?
Si la asa o mizerie cred si eu ca orice trafic conteaza:)) Fa un bine omenirii go shoot urself sau macar sterilizeaza-te ca sincer progenituri de genul tau ar duce lumea in jos:))
Si in rest fetita junglei nu te cunosc dar ori esti o grasa la vreo 100 de kile ori o scandura cu ochelari cu cosuri care viseaza la feti frumosi dar in ambele cazuri urla frustrarea in tine. Nah asta e cine se aseamana se aduna. Iculici accepta AUTISTI la UMF sau e un program special acum creat pentru handicapati ca tine?:))
E nasol cand nu prea mai ai argumente sa combati pe cineva mult peste nivelul tau nu?:))

iculici spunea...

SI CRED CA IAR MA CONFUNZI. NU AM IDEE CU CINE SI NICI NU MA INTERESEAZA. TOT CE STIU E CA NU M-AM"MILOGIT" NICIODATA DE NICI UN PROFESOR SI NICI CORIGENTE NICI NU AM AVUT SI NICI MACAR NU AVEAM NOTE PENTRU CORIGENTE... DE UNDE AI SCOS TU ACELE MUULTE CORIGENTE NU-MI DAU SEAMA.
TE ROADE INVIDIA.

IMI PARE RAU PENTRU TINE!

Fetita Junglei13 spunea...

@mada- comentariul anterior l-am dat inainte sa mi te adresezi personal.Ce onoare pentru mine.Nu-i asa,ca netu'-i minunat?In spatele nick-ului meu se poate ascunde o ruda,o cunostinta de a ta.
Trecand peste faptul,ca mi-ai facut un "compliment",poate ca-s retarda,dar am un avantaj fata de tine,nu m-am dat niciodata o persoana desteapta,sa trecem la subiectul copii.Esti atat de sigur ca acel copil e "distrus din start"?Eu nu,decat sa traiasca intr-un mediu,unde tatal are impresia, ca oricine nu e de acord cu el e retard sau are impresia ca lumea nu face sex (tot din aceeasi cauza, ca nu-i de acord cu el),sau unde sunt certuri mereu,mai bine traieste intr-un mediu linistit,unde parintii raman prieteni si copilul este educat.Numai ca la noi,inca se traieste dupa mentalitati si prejudecati.
Semidoct?Pai ce am zis vreodata,ca-s desteapta?Chiar nu,mai ales acum,pentru ca am o vorba "te pui la mintea prostului esti mai prost ca el".Si-apoi tu avand amici bloggeri "adevarati"(apropo,care-i diferenta intre un blogger adevarat si unul fals?Si-apoi cine stabileste criteriile astea?Eu cred ca doar cititorii),carora le dai la recenzie anumite bloguri, se pare ca esti la fel ca noi si-ar trebui si tu sa mai lasi netul,ca doar la toti ni-i greu,nu?Sau nii greu,ca nu ma nici sufleur-ul cu mine, nici recenzorul si mi-e teama sa nu gresesc in fata "celui ce nu greseste".
Si o intrebare,daca imi permiti,pe care ar trebui sa ti-o adresezi singur: banii aceia,despre care spui,ca-i ai in buzunar si noi,muritorii,nu-i avem,sunt facuti de tine.Cu mainile tale,picioarele tale,creierul tau,firmele tale sau sunt mostenire?
Uite o alta muritoare,plecata din Radauti de 20 de ani (o mai putem considera radauteanca?)Elena Mosoroiu Lucescu.Ce zici,ea iti ajunge pana la glezne?
Si-apoi de ce ai inclus-o si pe Lillee in aceeasi catgorie cu mine?Ca doar eu am zis despre copii.Sau trebuia sa ne bagi pe amandoua in categoria "fetelor,ce nu fac sex"?Din cate stiu eu,ea-i casatorita si nu cred,ca doar cu numele si-apoi,daca as avea unde,te-as anunta,cand incepe si cand termin,ca vad ca te preocupa.
E ultima data,cand imi pierd vremea cu tine si-acum am facut-o pentru ca mi te-ai adresat.
MARIA o sa apari pe bloguri adevarate,uite ca ti-ai gasit un impresar si tu nu stiai
TE PUP si NUMAI BINE.

Lillee spunea...

:)) Ohooo da' ce spurcaciune de gura avem noi p'aici. La ce limbarnita si mod de exprimare sigur e vreo "haladita cu valoare". "N'aveti voi cati bani am eu in buzunar"...halal inteligenta, sigur esti pe pitzipoanca.org
Si pun pariu ca ai si dusmani... multi, nu? Dar ei "n-are" valoarea ta si te invidiaza....da, da, stiu...as vrea eu sa fiu ca tine si sa am valoare si haoleo si manele si sa fiu invidiata...si desteata...Am zis, stiu! :) Incheiat cu originalul Heeep heeei!