11 septembrie 2009

PENTRU MINE. PENTRU ... EL

DUPA CUM TI-AM ZIS SI TIE, "eu te-am iubit, ..."INCET INCET, M-AI FACUT SA TE IUBESC. DESI STIAM CA ERA SENS UNIC. TOTUSI, AM SPERAT ...

POATE DACA IMI EXPLICAI NU DUREA ASA TARE... INSA AI ALES TACEREA.
SI A DURUT. A DURUT GROZAV DE TARE. SI DOARE, PENTRU CA INIMA NU VREA SA FIE PE ACEEASI UNDA CU CREIERUL... E REBELA."eu te-am iubit, BLEGULE !"

6 comentarii:

Fetita Junglei13 spunea...

Sper din tot sufletul ca incet, incet sa-ti si revi.Stiu ca doare tare si-i usor de zis,dar greu de facut si sper ca daca te desscarci o sa-ti fie mai usor.
La melodia asta m-am gandit de mult de cand mi-am dat seama ce se intampla si la Aurel Tamas- "Ce pacat" sau " Eu plangeam".
>:D< TE PUP

ioneltorac spunea...

Am o rugaminte cum se numeste melodia lui Stefan Hrusca din prezentarea ta? Este foarte frumoasa si foarte nostalgica, iti vine sa plangi cand asculti o astfel de melodie. Ai un blog foarte dragut. Felicitari!

ioneltorac spunea...

Referitor la postarea ta imi pare rau. Vreau sa iti da un citat de undeva si zice cam asa: "Dar mintea nu poate comanda inimii, fiindca inima nu are logica."

iculici spunea...

@ioneltorac - "BALADA TRECERII PRIN SPINI"
MULTUMESC MULT !!!

ioneltorac spunea...

Ok de pe youtube am aflat ca se numeste doi starini :) si de pe google. Oricum suna bine si balada trecerii prin spini. Referitor la faptul ca mi-ai multumit pentru faptul ca iti vizitez blogul iti multumesc.

iculici spunea...

@ioneltorac - NU MA CONTRAZIC CU TINE, VREAU DOAR SA ZIC CA EU ASA AM DESCARCAT MELODIA.

http://www.bestmusic.ro/album/Balade_speciale/Stefan_Hrusca-id-29121-aid-3404-l-1