31 martie 2011

O ÎNTREBARE ...

MICĂĂĂ-MICĂ:
(de fapt îs două :)) )

ce vrea ministru sănătății să facă cu atâtea azile de bătrâni?
mda ... să cazeze bătrâni. ȘTIIIIU ! DA' ... DE UNDE ATÂȚIA BĂTRÂNI? îi ia cu forța din casele lor și-i duce la azil? că nu cred că asta e dorința bătrânilor acuma... să stea la azil.
 "IUUUU-HU... DOOOAMNE, CÂT AM AȘTEPTAT ZIUA ASTA, 1 APRILIE, SĂ-MI IAU BOCCELUȚA ȘI S-O "TUND" LA AZIL... ! CE BĂIAT MIȘTO E MINISTRU ĂSTA ... ZĂU CĂ DA. CUM MĂ TRIMITE EL LA AZIL ... "   ??? oare așa gândesc bieții oamenii??? sunt convinsă că NUUUUUUUUU!

IAŞI. 4'
 IAŞI. 4'

bun, să zicem că vor toți bătrânii să plece la azil. da' bani? au toți banii necesari pentru a fi cazați la azil? că... din câte știu, pensia celor care stau la azil trebuie să atingă un anumit nivel ... nu cred că stă și cel cu 100 lei ...
nu știu, zic ...

:)
 :)

sâmbătă îi dau vestea lu' taică-miu: ți-a pregătit ministru un loc la azil!  :))
aaaaaaaaaaaa ... stai așa că la noi în oraș omu' ăsta n-a făcut azil de ăsta nou. nasoool. DOMN' MINISTRU, PE NOI CUI NE LĂSAȚI? CUMVA NOI NU AVEM BĂTRÂNI??????????????? HUO.

:)

6 comentarii:

mihaeladr spunea...

Scriu si eu ca si tine, HUO!!!

Fetita Junglei13 spunea...

Citez din tata "o sa fie ca si cu unitatile militare.Or sa fure tot ce se poate fura si-or sa devina cladiri parasite". Atat!
Hai bre cu Hrusca,ca si asa ma facusi sa plang.
TE PUP
>:D<

nenea`B spunea...

N`am treaba ... da taica`tu nu e asa de batran pe cat esti d`ta de matura.Ma strange`n spate ca ai curaj sa te gandesti la el ca la un mos candidat serios pentru a ocupa postul de "azilant" ... rusinica !

iculici spunea...

@nenea'B - era o glumă. n-am de gând să-l expediez la azil, fii pe pace!
:)

Lillee spunea...

Niste imbecili toti astia "mari". Un huooo si de la mine.

Fetita Junglei13 spunea...

Si ca s aiti raspund: au furat ei atat d emult,incat oamenii nu mai au din ce trai si cum o exterminare in masa ar da de banuit,incearca sa ne elimine unul cate unul,incet,dar sigur.