2 iulie 2010

ATUNCI. ACUM

ATUNCI ... în copilărie. EA ne (pe frate-miu şi pe mine) lua de mâini şi ne învârtea până ameţeam. când ne dădea drumul, abia ne ţineam pe picioare şi strigam unul despre altul ... "traian beat, traian beat" sau "ica beată, ica beată" . eram aşa fericiţi...
ACUM ... EA merge la Cluj. face citostatice. e hrănită artificial.
are un soţ şi 3 copii. pe cea mijlocie a născut-o când lucram la obstetrică. se simţea aşa jenată ... cea mare are vreo 12 ani, cel mic nu cred că are 2.
până s-a mutat la casa bunicii ei, am fost vecine. ea parter, noi 1.
când a aflat despre ce este vorba, a făcut o depresie. în scurt timp şi-a revenit, gândind "o să fiu bine. lupt. am 3 copii pentru care trebuie să lupt. o să mă fac bine. O SĂ FIU BINE! "

.



"AI ZÂMBIT AZI?"
MÂINE POATE FI TÂRZIU, CHIAR ŞI PENTRU UN ZÂMBET !!!!!!!!

3 comentarii:

Fetita Junglei13 spunea...

Cu lacrimi,fara lacrimi,zambesc,zambesc macar pentru ca oamenii aflati in aceeasi situatie ca ea,sa nu ma vada plangand,nu conteaza ca apoi simt cum se rupe sufletul in mine,dar lor le zambesc.
Jean Constantin ieri s-a spovedit,pentru prima data in viata lui.Era un calugar candva in apropiere de noi si a plecat in Telorman,dar cand a auzit de el a venit sa-l vada si i-a zis la un moment dat "vrei sa te spovedesti?" si-a facut-o.Ziceam ca arata de 70,adevarul e ca multi spun ca,parca ar avea 80 de ani si abia acum a vazut,din pacate,cine-i e frate,cine-i e sora.
O sa fie bine,sper sa fie bine,cred insa,ca si cei din jur influenteaza.
>:D<

Fetita Junglei13 spunea...

Si uitasem,mi-a zis cineva sa iti spun ca"poti sa-i zici si lu' tovarasa ta ca am zambit".Deci tovarasa mea,sa stii ca zambeste undercover sa nu isi strice reputatia si a schimbat ziua,zambeste Vineri.
>:D<

Lillee spunea...

Am zambit si pe ziua de azi :) Merci!