15 aprilie 2010

DE-ALE MELE ... O LEAPSA ??? ! :))

LA ÎNTREBĂRILE LOR (EA ŞI EA) AM UN SINGUR RĂSPUNS:

FOLOSESC RUJ(AVON), CREIONUL PENTRU OCHI(AVON) ŞI UN RIMEL(AMWAY-BEAUTYCYCLE) . ŞI PE ASTEA LE FOLOSESC VINERI SAU SÂMBĂTĂ  CÂND MERG CU FETILII LA VREO PETRECERE ... ŞI NICI ATUNCI DE FIECARE DATĂ... CÂND AM CHEF.
AAAAAAAAAAAAA ... ŞI OJĂ. NEAGRĂ SAU ROŞIE :)) (AVON)

FONDUL DE TEN NICI MĂCAR NU ŞTIU CU CE SE MĂNÂNCĂ :)) (CU PIPER, NU? :)) )
MASCĂ? LIP GLOSS ??? PUDRĂ?????????   WTF?????????

DĂ-MI MAI DEGRABĂ NIŞTE BASCHEŢI, TENIŞI,  UN HANORAC ŞI NIŞTE PANTALONI LARGI ŞI SUNT UN OM FERICIT. :)) ... AAAAA ŞI O BASCĂ E BINEVENITĂ :))
      >:)  MUHAHA


CLAR ...   NU SUNT DELOC FEMININĂ. ŞTIIIIIIU. :))
TRĂIESC PE ALTĂ PLANETĂ. :))


:)

3 comentarii:

Paul spunea...

:))))) auzi dar tunsoarea aceea scurta cand o mai faci ca iti statea bine :)

Fetita Junglei13 spunea...

Ba esti feminina.Important e cum te simti tu.Si eu adopt mai mult stilul sport,dar tot ma simt feminina.Cand lucram la birou,adoptam costume,rochii,fuste,etc,etc,dar vara stateam in pantaloni scurti si costumele le aveam intr-o alta incapere,in caz ca venea vreun clinet,hop,repede ne schimbam.Acum,la serviciu,nu ma duc "elegant",n-am de ce,e la 10 minute de casa,ma simt bine asa si intr-o zi,cand m-am intalnit cu niste colegi,prin oras,se tot uitau la mie si m-au intrebat "esti nadia?" Am ras cu lacrimi de strut,pt ca nu doar o data s-a intamplat.Si la serviciu spuneau "mai,daca o vedeti p-asta mica in realitate",de parca acolo eram in vreo piesa de teatru sau in vreo lume ireala.
Esti feminina,daca simti asta,nu neaparat prin machiaj si haine.
TE PUP

Monica Olteanu spunea...

ce ma regasesc in cuvintele tale:P