23 noiembrie 2009

PAI ... CUM ASA?

UITE ASA:




:) SI ... EU PE UNDE TREC?

SI ... TOT DE-ALE RADAUTI-LOR ...




PENSIAAAA!

3 comentarii:

ioneltorac spunea...

Pai au mutat trecerea de pietoni putin mai incolo dar marcajul a ramas, am vazut si eu ieri. E bine ca au pus balustrada ca sa nu traverseze fiecare pe unde voia la sensul giratoriu. Tare a 2 a poza :) La ce institutie a fost facuta? Probabil au vazut si ei ca e campanie si s-au gandit sa sustina un anumit candidat ca uite cu toate ca e criza economica si statul nu are bani totusi se dau pensiile:)

iculici spunea...

@ ioneltorac - LA PIRAEUS. :)

Fetita Junglei13 spunea...

Daca au mutat-o trebuia sa scrie vreun panou de avertizare,sau sa stearga,dar normal ca asta nu se poate.Doar la Ploiesti e posibil,dar nu cand fac d-astea,nu,atunci le lasa la fel,doar cand vreun interlop,ma scuzi, mare politician,loveste omul pe trecere,subit noaptea dispare trecera de pietoni si a doua zi apare cateva sute de metri mai sus.Ce-i drept,acum cativa ani,dar mortul nu mai poate depune marturie nu,doar el e vinovat.
Cat despre pensii,buna asta,cred ca erau satule de intrebarea "pensia a sosit?",poate peste vreo 2 zile,scrie vreun pensionar "am si cheltuit-o,poate data viitoare vine marita"