24 octombrie 2009

DE CE?

ASTAZI AM AVUT CEA MAI AIUREA STARE DE CAND PRESTEZ IN DOMENIUL SANITAR. O "DOAMNA ASISTENTA" M-A FACUT SA-MI FIE SCARBA. SCARBA NU DE MESERIE CI DE UNELE PERSOANE CARE O PRACTICA.

VINERI - ZI DE STAGIU. ORA 8.40. AJUNG IN SALONUL 6. COLEGELE REZEMAU PERETII... AM INTREBAT CE SE INTAMPLA, CE SE FACE... NIMIC. SE FACE... NIMIC. :)
ASISTENTA DE SALON ISI FACEA TREABA INTR-O SCARBA DE ZILE MARI ... PROBLEMA EI...
PROBLEMA MEA E CA EU PLATESC O TAXA LA O FACULTATE PENTRU A ACUMULA CUNOSTINTE. SI TU, CA ASISTENTA CU VECHIME TREBUIE SA MA INVETI, PE MINE STUDENTUL, MESERIE. !!! NU VII CU TEXTE DE GENUL "STATUL NU MA PLATESTE CA SA VA SUPRAVEGHEZ PE VOI" , UNDE "VOI" REPREZINTA STUDENTII LA ASISTENTA MEDICALA. ACUM NU ZIC DE MINE SI DE CELELALTE 30 DE PERSOANE IN SITUATIA MEA, CI DE CELE 90 DE PERSOANE CARE DOAR ACEASTA "MESERIE" O PRACTICA... STUDENT.
SI ... DOAMNA ASISTENTA ... CATA TAMPENIE AM AUZIT EU AZI DIN GURA DUMNEAVOASTRA NU AM AUZIT NICI IN CEI 5ANI DE CAND SUNT ANGAJATA SI NICI IN CEI 3 DE PRACTICA DIN TIMPUL SCOLII... CA SA SPUI "...SI AGITA SERINGA CA E CU HEPARINA SI COAGULEAZA" ORI ITI TREBUIE O DOZA MARE DE TUPEU (PENTRU A NE INVATA PE NOI PROSTII), ORI O MARE DOZA DE PROSTIE !!!!!!!!!!!!!! SI BANUIESC CA IN CAZUL DUMNEAVOASTRA E ... 25% TUPEU SI 75% PROSTIE.
SI TIN SA VA AMINTESC CA NOI NU PLATIM 4000LEI, RESPECTIV 2400LEI, TAXA SCOLARA PENTRU A INVATA TRANSPORTUL ANALIZELOR LA LABORATOR !!!

DE AZI INAINTE NU VOI MAI FI SURPRINSA DE FAPTUL CA PROASPETII ABSOLVENTI
DE UMF, SPECIALIZAREA ASISTENTA MEDICALA, SUNT PARALELI CU ACEASTA MESERIE... AU AVUT DE LA CINE INVATA ... NU ;)) . ASA PROFESORI, ASA ABSOLVENTI !!!

IMI PLACE GROZAV MESERIA MEA; IMI PLACE CEEA CE FAC!!!
NICI NU STII CAND ITI POT SALVA EU VIATA !

8 comentarii:

Fetita Junglei13 spunea...

Eu cred ca peste tot,in toate sistemele,astia mai in varsta (unii ramasi inca de pe vremea ante'89)au ceva anormal.Acum 10ani,am fost bolnava,la un moment dat am avut nevoie de transfuzie de sange.Asistenta ce m-a dus in salonul respectiv,m-a intrebat "ametesti?", eu "da", ea"las' ca nu mori 2etaje".Abia mergeam, ma tineam si de perete si de balustrada.Dupa ce am terminat,venisera colegele de salon sa ma ia si-au zis "lasati ca o ducem noi", asistenta (o tanara de vreo 26 de ani) a zis"cum s-o duceti voi?O aduc eu in carucior,nu are voie" si a ramas si ea uimita de ceea ce facuse doamna.
Pentru unii ca ei sunteti blamati cu totii si asta nu e bine.

iculici spunea...

@ Fetita Junglei13 - DOAMNE, CE FEMEIE TAMPITA !!!
AM SI EU O COLEGA PE SECTIE, ARE 37 LUCRATI IN ACEEASI SERTIE, DA' NU E ASA PROASTA... E CEA MAI CEREBRALA DINTRE NOI TOATE...
TE PUP.

iculici spunea...

* 37ANI

iculici spunea...

* SECTIE. :P

cris spunea...

sora mea ( studenta la medicina) a facut practica vara trecuta la spitalul judetean la sectia de neurologie, iar medicii (!!!!) rezidenti i-au furat tensiometrul propriu care era nou (cumparat de o saptamana!!) si i l-au inlocuit cu un altul care nu functioneaza. asa ca nu ma mai mira nimic din ceea ce priveste acest domeniu.

iculici spunea...

@ cris - INCA ASA CEVA NU AM MAI AUZIT PANA ACUM ... DA' NU MA MIRA. LA CATA RAUTATE AM VAZUT EU IERI ...

cris spunea...

cat despre asistente,
la un moment-dat (acum ceva ani in urma) am stat in spital, iar de la fereastra mea se vedea intrarea principala (si singura de altfel). intr-o zi mi-a fost dat sa vad cea mai mare rautate. un bolnav fara picioare se chinuia saracu' sa coboare din ambulanta si sa se puna pe scaunul cu rotile, iar asistentele (la plural!!!) stateau langa el si radeau ca niste cretine cum bietul om se chinuia, si nu l-au ajutat. iar omul se ruga de ele efectiv sa-l ajute, iar ele niciuna n-a vrut. vai si-amar!

iculici spunea...

MDA ... PENTRU UNELE SPECIMENE DE GENUL ASTA, SUNTEM TOATE BLAMATE.